Godin 5th Ave Kingpin P90

Godin 5th Ave Kingpin P90

SPADEN 1:1

Min fladmaste guitar af typen archtop guitar “Godin 5th Ave Kingpin P90”

I et års tid gik jeg og overvejede at købe denne guitar. Jeg tænkte jeg manglede sådan en, da det kunne være fedt at have en slags blanding af en akustisk og en elektrisk guitar.

Endelig tog jeg mig sammen og bestilte den på nettet, og præcis en uge efter den kom med posten formåede jeg på uopmærksom- og idiotisk vis at bakke over guitaren med min bil.

Kroppen blev fuldstændig knust, og det gjorde jeg også. Skæbnen ville dog, at jeg to dage forinden havde fået det præcise beløb guitaren kostede tilbage i skat. Jeg kunne ikke opfatte det som andet end et tegn til at bestille en ny, hvilket jeg fluks gjorde. Guitaren er i dag så godt som ubrugt, da jeg aldrig spiller på den. Sådan kan det gå.